🧡 Juich deze zomer het Nederlands Elftal naar het kampioenschap! 📣
+ TE GEKKE WINACTIE T.W.V. €1030 EUR!


Dit jaar is jouw kans om de magie van het EK van dichtbij te ervaren! Met onze exclusieve EK-deals kun je er echt bij zijn en de sfeer van dit spectaculaire toernooi in volle glorie beleven. Voel de spanning in het stadion, juich je favoriete team naar de overwinning en geniet van de festiviteiten die de stad tot leven brengen.

Mis deze unieke kans niet om een ervaring van je leven te creëren. Onze last minute EK-deals bieden je de perfecte gelegenheid om er dit jaar echt bij te zijn. Boek nu en maak je klaar voor een avontuur dat je nooit zult vergeten! Boek vandaag nog, want dit zijn de ALLERLAATSTE kaarten! OP=OP!

EK-Winactie!

Whoop! Wil jij kans maken op een EK-arrangement voor 2 personen t.w.v. €1030? Schrijf je dan in onderaan de pagina! Houd je e-mail goed in de gaten, want wij sturen de winnaar persoonlijk een e-mail op 19 juni! De winnaar krijgt een overnachting in Berlijn én 2 tickets in de categorie 3 of 4 voor de wedstrijd Nederland - Oostenrijk op 25 juni! Let op! Deze reis is o.b.v. eigen vervoer. Wil je verzekerd zijn van jouw EK-reis? Dat snappen wij, want de laatste kaarten zijn in de verkoop gegaan. Mocht je winnen, dan storten wij het volledige bedrag terug op je rekening! Klik voor alle voorwaarden van deze winactie op deze link.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro