Fletcher Specials
dagen

Luxe 4*-hotel direct aan het Zeeuwse strand incl. diner

Fletcher Zuiderduin Beachhotel
Westkapelle, Zeeland, Nederland bekijk op kaart
3 dagen in een 4*-hotel direct aan het Zeeuwse strand in Westkappelle incl. ontbijt en diner

Verblijf 3 dagen in het 4-sterren Fletcher Zuiderduin Beachhotel. Het hotel is de ideale uitvalsbasis om er heerlijk op uit te gaan in de omgeving. Zo vind je het strand van Walcheren op slechts 3 minuten afstand van het hotel! Een uitstapje naar Vlissingen en Middelburg is ook zo gemaakt, want hier ben je al binnen 20 minuten. Doe je het liever wat rustiger aan? Dan kun je heerlijk wandelen door de rustgevende omgeving. De duinen en het strand rondom het hotel zijn ook ideaal voor het maken van fietstochten.

Fletcher Specials
dagen

Luxe 4*-hotel direct aan het Zeeuwse strand incl. diner

Fletcher Zuiderduin Beachhotel
Westkapelle, Zeeland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2 overnachtingen
  • 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x 1x hoofdgerecht (op de dag van aankomt)
  • Hotel beschikt over een eigen beachclub aan het strand
  • Met 3 minuten lopen sta je op het strand
  • Hotel wordt beoordeeld met een 8,2 op Zoover!
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: breng een bezoek aan Middelburg
De omgeving ontdekken?

Fort Rammekens
Het aan de Westerschelde bij Ritthem (Vlissingen) gelegen Fort Rammekens is het oudste zeefort van West-Europa. Het dateert uit 1547 en speelde ooit een belangrijke rol in de rijke, maritieme geschiedenis van Zeeland. Spaanse militairen, Hollandse watergeuzen, Engelse huurlingen, Zeeuwse Oost-en vooral West-Indiëvaarders, Franse revolutionairen, Duitse soldaten, ze hebben er allemaal hun sporen nagelaten.

Watersnoodmuseum
De Verhalen over Water, dat is waar dit museum over gaat. Verhalen over de Watersnood van '53, over de wederopbouw, over de Deltawerken en verhalen over waterveiligheid. Steeds verteld door de mensen die het hebben meegemaakt. Als je het museum binnenloopt, stap je in de geschiedenis van het water van '53 tot nu. Ontdek wat het museum jou over water en het belang van waterveiligheid vertelt.

Natuurgebied Slot Haamstede
Een kasteel met slotgracht, een oud slotbos en een aangrenzend duingebied met uitzichten en vogel kijkplekken. Natuurgebied Slot Haamstede op Schouwen-Duiveland heeft het allemaal. Zo’n drie-eenheid bij elkaar vind je nergens anders. Dat maakt dit natuurgebied heel speciaal. Je wandelt langs historie, maar ook door een dynamisch duingebied waar je heerlijk kan uitwaaien en vogels kijken. Ervaar het zelf!

Bunkermuseum Zoutelande
Het Bunkermuseum Zoutelande vertelt het verhaal van de Duitse kustverdediging in Zeeland tijdens de Tweede Wereldoorlog (Atlantikwall). Daarnaast is er veel aandacht voor de geallieerde landingen tijdens de Slag om de Schelde in november 1944. Het Bunkermuseum Zoutelande is gevestigd in twee bunkers die tijdens de Tweede Wereldoorlog onderdeel waren van Stützpunkt Lohengrin. In één van de bunkers kun je zien en voelen hoe Duitse soldaten tijdens de Tweede Wereldoorlog leefden en werkten, in de andere bunker wordt informatie gegeven over de bevrijding van Walcheren.

Fletcher Zuiderduin Beachhotel
De Bucksweg 2,
Westkapelle, Nederland
Kaart
De Bucksweg 2, Westkapelle, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het 4-sterren Fletcher Zuiderduin Beachhotel op het Zeeuwse Walcheren ligt op slechts 3 minuten lopen van het strand. Het hotel ligt midden in de duinen, net achter het strand van Westkapelle. Je kunt hier lekker uitwaaien tijdens een strandwandeling of de nabijgelegen steden Middelburg en Vlissingen bezoeken. Omgeven door natuur en rust zal een verblijf in dit sfeervolle hotel garant staan voor een ontspannen verblijf. Alle kamers beschikken over een modern interieur, luxe badkamers en zijn uitgerust met alle faciliteiten die je een luxe verblijf zullen garanderen.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Oplaadpunt elektrische auto
Ja
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Buitenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Fietsverhuur
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Deltapark Neeltje Jans

Attractieparken
Faelweg 5

Naast het attractieve karakter van het park vervult Deltapark Neeltje Jans ook een educatieve functie met betrekking tot de Deltawerken.

Middelburg

Steden
Onder Den Toren 1

Middelburg is de hoofdstad van Zeeland en een populaire dagbestemming tijdens een vakantie in deze prachtige provincie.

Strand Domburg

Steden, Natuur & Parken
Zoutelande

De oudste badplaats van Zeeland is Domburg. Het historische stadje combineert een mooi strand met de prachtige natuur.

Vuurtoren Westkapelle

Bezienswaardigheden
Kerkeweg

Westkapelle staat bekend om zijn vuurtoren. De vuurtoren diende oorspronkelijk als stenen kerktoren.

Polderhuis Westkapelle

Musea
Zuidstraat 154-156, Westkapelle

Leer de roerige geschiedenis kennen van Westkapelle en Walcheren in het Polderhuis museum. Het museum heeft een vaste presentatie en is rolstoelvriendelijk.

Westkapelle

Steden, Stranden
Westkapelle

Westkapelle is een badplaats aan de Zeeuwse kust. Het hele jaar kun je ihier héérlijk vertoeven: ‘s Zomers zon, zee, strand, festiviteiten en evenementen. ’s Winters alle rust en ruimte.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

07:00 - 23:00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro