Uniek overnachten
dagen

Culinair genieten in luxe in de Hanzestad Deventer incl. ontbijt en 7-gangendiner

Pillows Luxury Boutique Hotel aan de IJssel
Deventer, Overijssel, Nederland bekijk op kaart
2 dagen culinair genieten bij Pillows Luxury Boutique Hotel aan de IJssel in de Hanzestad Deventer incl. ontbijt en een 7-gangendiner

Een unieke locatie waarbij je aan de IJssel verblijft en direct uitzicht hebt op de Hanzestad Deventer. Meestal heeft een stad aan de rivier iets levendigs en ook iets bourgondisch! Mensen maken een mooie wandeling langs de IJssel en genieten van de 'typische' kleine straten in de binnenstad. Deventer is één van de oudste steden van Nederland. Er staan daardoor genoeg monumenten en bezienswaardigheden om gezien te hebben. Bezoek de Waag, het icoon van Deventer, en juist daarachter vind je nog eens het rijksmonument De Drie Haringen. Dit soort bezienswaardigheden al gezien? Ga dan heerlijk aan de wandel in het park of langs de IJssel, zowel aan de kant van Deventer als aan de kant waar het hotel is. Ook kun je heerlijk winkelen in de binnenstad en de kleine straatjes ontdekken!
's Avonds schuif je aan in het IJssel Restaurant voor een heerlijk 7-gangendiner! In IJssel Restaurant, waar lokale producten en wisselende seizoenen altijd inspireren om verrassende smaakcombinaties te creëren. Hier geniet je van de creaties van het keukenteam, geïnspireerd door Dutch Cuisine. Ontspan en geniet van een culinair avontuur, geserveerd met een prachtig uitzicht.

Uniek overnachten
dagen

Culinair genieten in luxe in de Hanzestad Deventer incl. ontbijt en 7-gangendiner

Pillows Luxury Boutique Hotel aan de IJssel
Deventer, Overijssel, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1 overnachting in een Luxury Room Small
  • 1 x uitgebreid ontbijt
  • 1 x 7-gangendiner in IJssel Restaurant (om 18.00 uur)
  • Vanuit het hotel heb je een prachtig uitzicht op de IJssel en Deventer!
  • Ontdek de kleine straatjes in de binnenstad van Deventer
  • Mooie wandelingen langs de IJssel
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: maak een stadswandeling
Tips in Deventer

Hanzestad Deventer, gelegen aan rivier de IJssel, is een stad met een mooie historie. En dat is in het eeuwenoude centrum werkelijk waar overal terug te zien. Sfeervolle pleinen wisselen er wonderlijke monumenten en bezienswaardigheden af. Ontdek het oudste stenen huis, de oudste wetenschappelijke bibliotheek én het oudste park van Nederland. Verder heeft de stad een aantal bijzondere musea om te beleven. Kom het mooie Deventer ontdekken!

De Waag
In de binnenstad van Deventer ligt de Waag, gebouwd in 1528 als weeghuis en een van de oudste waaggebouwen van Nederland. Handelaren lieten er hun waar controleren door ijkmeesters. Het waaggeld was voor de stad een belangrijke bron van inkomsten. De Waag is opgetrokken in een laatgotische stijl en telt drie bouwlagen, drie spitstorentjes, een klok en een traptoren. Nadat in de 19e eeuw de waagfunctie verdween voor het waaggebouw vervulde het verschillende functie tot het in 1915 een museum werd. Bezoek het museum en laat je verwonderen door schatten en verhalen van de stad.

Charles Dickens Museum
In de voormalige gevangenis in de Walstraat is een prachtige verzameling rariteiten over Dickens te vinden en al zijn werk is te bewonderen in de speciaal daarvoor ingerichte bibliotheek, waar je rustig kan lezen en bijzondere exemplaren kan inzien. er zijn ook rondleidingen.
Zaterdags geopend van 12.00 - 16.00 uur.

Speelgoedmuseum
Het Speelgoedmuseum bezorgt werkelijk iedere bezoeker een bijzondere belevenis. Met maar liefst 13000 objecten heeft het museum de grootste openbare speelgoedcollectie van Nederland. Van prachtige poppenhuizen en treinen tot aan mechanisch speelgoed, bordspellen en games. Je vindt het allemaal bij het Speelgoedmuseum. De combinatie van de bijzondere collectie en de interactiviteit maken het een ware belevenis voor jong en oud! Zo zijn er voorstellingen, creatieve middagen en je kunt er uiteraard zelf een spel spelen. Voor leuke souvenirs kun je een kijkje nemen in de speelgoedwinkel bij het museum.

Pillows Luxury Boutique Hotel aan de IJssel
Worp 2,
Deventer, Nederland
Kaart
Worp 2, Deventer, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het luxe design hotel heeft een directe ligging aan de IJssel en biedt daardoor meteen prachtig uitzicht op Deventer. Het hotel is gevestigd in een neoklassiek gebouw dat uit de 19e eeuw komt. Vanaf het restaurant heb je een uitzonderlijk uitzicht op Deventer. In het restaurant kan je in de ochtend heerlijk genieten van een geserveerd ontbijt aan tafel. In de avond geniet je van een culinair diner. Daarna kan je lekker ontspannen. Tevens is er ook een sauna aanwezig. Ondanks dat het hotel in een klassiek gebouw zit zijn de kamers erg modern ingericht en zijn van alle gemakken voorzien zoals een kluisje, flatscreen-tv, telefoon en eigen badkamer met bad en/of douche en apart toilet.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Bij het hotel is er parkeergelegenheid
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Sauna
Ja
Fitnessruimte
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Lebuinuskerk

Bezienswaardigheden, Cultuur
Grote Kerkhof 42

Deze kerk bepaald het aanzicht van Hanzestad Deventer. Met haar charmante toren welke uitkijkt over de omgeving en de IJssel. Trotseer de 220 treden en bewonder het uitzicht!

Theater-restaurant Bouwkunde

Eten en drinken, Theater & concerten
Klooster 2

Geniet van een heerlijk diner in het restaurant. De kaart is geïnspireerd op de Franse keuken. Breng vervolgens een bezoek aan het Theater Bouwkunde, en beleef een intieme show in dit kleine maar zeker bijzondere theater!

Museum het Geert Groote Huis

Musea
Lamme Van Dieseplein 4

De betalingsrijkste Deventenaar uit de geschiedenis was Geert Groote (1340 - 1384). Houd u van de Katholieke cultuur en bent u benieuwd hoe deze is veranderd? Dan is het Geert Groote huis speciaal voor u.Dit omdat Geert Groote de grondlegger was van de 'Moderne Devotie'.

Speelgoedmuseum Deventer

Bezienswaardigheden, Musea
Brink47

Wanneer u een geweldige belevenis zoekt is het speelgoedmuseum de juiste plek voor jong en oud! Het museum heeft ongeveer de grootste collectie van heel Nederland, wel 13.000 objecten.

Poppodium Burgerweeshuis Deventer

Cultuur, Theater & concerten
Bagijnenstraat 9

Voetjes van de vloer! Midden in het historische centrum zit poppodium Burgerweeshuis. Met live muziek in verschillende genres, zoals pop, rock, indie en elektronische muziek, zit er altijd wel een optreden voor je tussen.

Deventer

Steden
Brink

Deventer is één van de oudste steden van Nederland. Er zijn maar weinig steden in Nederland die zo veel monumenten kunnen tonen als Deventer.

Belangrijke informatie

Gelieve contact op te nemen met het hotel voor eventuele dieetwensen/allergieën en het bevestigen van het tijdstip van het diner.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Bij het hotel is er parkeergelegenheid

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur geopend

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.75 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro