Autovakanties
3, 4, 5 of 6 dagen
Incl. ontbijt

Verblijf in landelijk hotel in de Elzas nabij Colmar incl. een wijnproeverij

Hotel Munsch
Saint-Hippolyte, Elzas, Frankrijk bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
109,-
totaal: 241,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 3 dagen en voor 173 aankomstdagen beschikbaar!
3, 4, 5 of 6 dagen genieten van een verblijf in de Elzas nabij Colmar incl. ontbijt en een wijnproeverij

Hotel Munsch is een charmant hotel gelegen in een landelijke omgeving van de Elzas, in het hart van de Elzasser wijngaarden. Het hotel bevindt zich aan de voet van het indrukwekkende kasteel van Haut-Koenigsbourg en is de ideale uitvalsbasis om de streek van de Elzas te ontdekken. De Elzas is lang het strijdtoneel geweest van oorlogen tussen Frankrijk en Duitsland, waardoor de verschillende invloeden goed naar voren komen in de cultuur en architectuur. Ga een dagje naar de historische stad Colmar, bezoek het Unterlinden Museum of maak een boottocht door La Petite Venise (Klein Venetië) langs de gekleurde vakwerkhuizen. De omgeving leent zich uitstekend voor verrassende wandelingen en fietstochten langs karakteristieke dorpen en steden.

Autovakanties
3, 4, 5 of 6 dagen
Incl. ontbijt

Verblijf in landelijk hotel in de Elzas nabij Colmar incl. een wijnproeverij

Hotel Munsch
Saint-Hippolyte, Elzas, Frankrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3, 4 of 5 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Inclusief 1 x wijnproeverij (externe locatie op ca. 28 km)
  • Aan de Route des Vins
  • Hotel ligt op 25 km van Colmar
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: Bezoek ook het wijnstadje Ribeauvillé
Tips voor tijdens je verblijf

Kasteel Haut-Koenigsbourg
Een bezoek aan het Kasteel Haut-Koenigsbourg is een duik in de Europese middeleeuwen. Dit majestueuze kasteel, gelegen op een hoge bergtop, biedt een 360-graden panorama over de Elzasvlakte en de Rijnvallei. Binnen de dikke muren vind je rijk gedecoreerde kamers, een middeleeuwse wapenkamer en weelderige tuinen. Het kasteel organiseert regelmatig evenementen, waaronder riddergevechten en historische re-enactments, die je het gevoel geven terug in de tijd te zijn gereisd. Het is een must-see voor geschiedenisliefhebbers en fotografie-enthousiastelingen.

Wandelen en fietsen
De regio rond Saint-Hippolyte is een paradijs voor natuurliefhebbers. Met een netwerk van paden die zich uitstrekken door de glooiende wijngaarden en de groene heuvels van de Vogezen, is er voor elk wat wils. Of je nu kiest voor een rustige wandeling of een uitdagende fietstocht, je wordt beloond met frisse lucht, rustgevende stilte en pittoreske uitzichten. Onderweg kun je stoppen bij een lokale wijnboer voor een verfrissend glas Riesling of Gewürztraminer. Vergeet niet om een kaart van de lokale wandel- en fietsroutes mee te nemen, die je kunt vinden bij de toeristeninformatiecentra.

Straatsburg
Een dagtocht naar Straatsburg mag niet ontbreken tijdens je verblijf in de Elzas. Deze Europese stad combineert historische charme met een levendige moderne cultuur. De oude stad, bekend als 'La Petite France', is een wirwar van geplaveide straatjes, traditionele vakwerkhuizen en schilderachtige kanalen. De indrukwekkende kathedraal van Straatsburg, met zijn beroemde astronomische klok, torent boven de stad uit. Als zetel van meerdere Europese instellingen, waaronder het Europees Parlement, biedt Straatsburg ook een unieke kijk op de hedendaagse politiek. Neem de tijd om door de straten te slenteren, geniet van een maaltijd in een van de vele restaurants en bezoek de lokale markten voor een authentieke Elzasser ervaring.

Hotel Munsch
16 route du Vin,
Saint-Hippolyte, Frankrijk
Kaart
16 route du Vin, Saint-Hippolyte, Frankrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel Munsch is een gastvrije en traditionele herberg, gelegen in Saint-Hippolyte in de Elzas. De kamers zijn sfeervol ingericht en comfortabel uitgerust. Alle kamers hebben gratis Wi-Fi, comfortabele bedden, een tv, een kluis, een eigen badkamer met toilet, douche of bad. Daarnaast beschikt het hotel over een goed restaurant en een terras.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Kluisje
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Bagage-opslag
Ja
Fiets- en wandelroutes
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Kasteel van Haut-Koenigsbourg

Kastelen
---

De ultieme beloning na een goede hellingproef. Het kasteel van Haut-Koenigsbourg ligt op 750 meter hoogte en trakteert je op een prachtig uitzicht over de hele Elzas. Voor een paar euro kun je er binnenkijken, kinderen mogen tegen een gereduceerd tarief mee.

Wijnroute van de Elzas

Outdooractiviteiten
Route Des Vins D’Alsace

De beroemde Route des Vins d’Alsace slingert van noord naar zuid langs de rijkdommen van deze streek. Vanuit de dorpen lopen vaak wijnpaden die door de wijngaarden kronkelen.

Theetijd in Colmar

Eten en drinken
8 Place Du Marché Aux Fruits

Colmar barst van de mooie theehuizen. Bij Jadis et Gourmande ga je terug in de tijd met een dampende kop verse thee en een flink stuk taart voor je neus. The Essence of Tea is een oase van rust. Hier lijkt het levendige centrum mijlenver weg.

Guebwiller

Bezienswaardigheden, Steden
Guebwiller

De wijnstad Guebwiller, gelegen aan de rand van de rivier, bezit 3 mooie kerken: de Saint-Légerkerk uit de 12e eeuw, de Dominicanenkerk gesticht in de 14e eeuw en de Notre-Damekerk uit de 18e eeuw.

Colmar

Bezienswaardigheden, Steden
Colmar

In Colmar zijn vele prachtige bezienswaardigheden te vinden. Bezoek bijvoorbeeld Museum Underlinden, Het kunstwerk Maria met de rozenhaag of De vakwerkhuizen van Colmar.

Europapark Germany

Attractieparken
Europa-Park-Straße 2

Europa-Park is het grootste attractiepark van Duitsland. Er zijn maar weinig parken waar zoveel attracties en shows te zien zijn als in dit park.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

08.00-22.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro