Van der Valk specials
dagen

Culinaire ervaring bij Huisje James incl. overnachting in luxe 4*-Van der Valk Hotel

Van der Valk Hotel Apeldoorn - De Cantharel
Ugchelen, Gelderland, Nederland bekijk op kaart
2 dagen genieten in luxe 4*-Van der Valk Hotel nabij Apeldoorn incl. 4-gangendiner in restaurant Huisje James

Aan de rand van Apeldoorn, met de Veluwe als achtertuin, vind je Van der Valk Hotel Apeldoorn - de Cantharel. Omgeven door de uitgestrekte natuur is het een heerlijke plek om er even helemaal uit te zijn. De Cantharel combineert luxe hotelfaciliteiten, een prachtige omgeving en charmant kleinschalig vakmanschap op één unieke hotelhoeve. Zo biedt de Cantharel haar gasten op het land rondom het hotel een paardenhotel, koetsritten door de natuur, wandelroutes door bos- en heidegebied en culinaire verrassingen, zoals restaurant Huisje James. Met dit arrangement ben je verzekerd van een geheel verzorgde avond. Je wordt bij het hotel opgehaald voor een heerlijke culinaire avond bij restaurant Huisje James. De koks serveren met liefde een 4-gangendiner bestaande uit streek- en seizoensproducten.

Van der Valk specials
dagen

Culinaire ervaring bij Huisje James incl. overnachting in luxe 4*-Van der Valk Hotel

Van der Valk Hotel Apeldoorn - De Cantharel
Ugchelen, Gelderland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1 overnachting
  • Gratis upgrade naar Comfort kamer
  • 1 x uitgebreid ontbijtbuffet t.w.v. € 14,50 p.p.
  • 1 x culinair 4-gangendiner in restaurant Huisje James t.w.v. € 47,50 p.p. (excl. drankjes)
  • Gratis gebruik van de wellness- en fitnessfaciliteiten
  • Gratis fiets/wandelroutes, informatie en uittips op de Veluwe in ’t Buitenhuisje
  • Hotel op Zoover beoordeeld met een 8,1!
  • Binnen 10 minuten rijden in het centrum van Apeldoorn
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: huur fietsen en verken de mooie omgeving van de Veluwe
Hoe zit de culinaire avond eruit?

Op een idyllische plek achter het hotel, verscholen in het groen, ligt het charmante restaurantje. Huisje James is vernoemd naar de voormalige bewoners van dit rietgedekte landhuis. Je wordt bij de hotelentree opgehaald met een golfkar die je via een korte rit langs de prachtige achterzijde van de hotelhoeve naar de ontvangstruimte brengt, de Werkplaats. In deze sfeervolle warme ruimte brandt het haardvuurtje en word je ontvangen met een aperitief. Terwijl de tafel wordt voorbereid in het restaurant wordt het menu gepresenteerd. De chefs serveren een 4-gangendiner van culinaire klassiekers met een hoofdrol voor mooie streek- en seizoensproducten, waar mogelijk uit eigen groentetuin. Huisje James is door de culinaire gids GaultMillau in 2019 beloond met 14.5 punten, twee koksmutsen en de award voor het Plezier/prijs-adres van het jaar, een bijzondere beleving voor een goede prijs!

Na het diner kun je terugkeren naar de Werkplaats voor een digestief of een potje Scrabble waardoor de avond ongemerkt langer kan duren! Je wordt weer teruggebracht naar het hotel waar je heerlijk overnacht in één van de sfeervolle hotelkamers om de volgende ochtend het verblijf af te sluiten met een uitgebreid ontbijtbuffet.

Van der Valk Hotel Apeldoorn - De Cantharel
Van Golsteinlaan 20,
Ugchelen, Nederland
Kaart
Van Golsteinlaan 20, Ugchelen, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Van der Valk Hotel Apeldoorn - de Cantharel ligt midden op de Veluwe nabij de stad Apeldoorn. Geniet van de rust en ruimte in de natuur en ontdek de 4-sterrenfaciliteiten in dit luxe hotel. Maak een heerlijke wandel- of paardrijtocht en bezoek de gezellige stad Apeldoorn. De comfortabele hotelkamers zijn uitgerust met een televisie en gratis internet. Tevens heeft elke kamer een badkamer met een douche of bad en toilet. Begin de dag met een heerlijk ontbijtbuffet in het restaurant. Tijdens de lunch en het diner geniet je van heerlijke á la carte gerechten. Ontspan ook eens in de sauna, het Turks stoombad of kom tot rust met een heerlijke massage. Paardenliefhebbers zijn in dit hotel op het juiste adres, het hotel beschikt namelijk over paardenstallen. Breng je eigen paard mee en geniet van prachtige paardrijroutes in de omgeving. De huur voor een paardenbox in het paardenhotel bedraagt € 30,00 per nacht. Dit is inclusief stro, hooi en brokken. Indien je paard alleen gebruik maakt van de weide kost dit € 10,00 per nacht.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 20,00 p.n + upgrade kamer van € 6,00 p.n.
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Sauna
Ja
Stoombad
Ja
Fitnessruimte
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Koninklijk Apeldoorn

Steden
Apeldoorn

Tot 1975 was Paleis het Loo het thuis van de 'royals'. Nu is het één van de bekendste musea van ons land. In 2022 kreeg Het Loo een flinke opknapbeurt. Verder is Apeldoorn een stad omgeven door bossen en heidevelden. Hier vind je vele wandel- en fietspaden in de omgeving. Stap op de fiets om de nieuwe Royal Ride uit te proberen, die voert langs koninklijke locaties in en rond Apeldoorn. Het centrum van Apeldoorn heeft een gevarieerd winkelaanbod.

Veluwsche Stoomtreinmaatschappij

Tours & activiteiten
Laan Van Mensenrechten

Altijd al een ritje willen maken in een echte stoomtrein? Dat is mogelijk! De stoomtreinmaatschappij rijdt tussen Apeldoorn en Dieren en geeft je een inzicht in hoe het vroeger was om met de trein te gaan.

Nationaal Park de Hoge Veluwe

Musea, Outdooractiviteiten, Cultuur
Houtkampweg 13

Nationaal Park de Hoge Veluwe is een natuurpark in de provincie Gelderland, gesticht in 1935. Het park biedt natuur, kunst en historie. Hierbij is het mogelijk om het landschap te ontdekken per fiets of te voet.

Kröller Müller Museum

Musea
Houtkampweg 6

Breng een bezoekje aan het Kröller Müller museum en bewonder de kunst van 's werelds bekendste kunstenaars. Ook beschikt dit museum over één van de grootste beeldentuinen van Europa.

Thermen Bussloo

Spa en Wellness
Bloemenksweg 38

Geniet van een heerlijke massage of pak je rust in de sauna, Thermen Bussloo biedt vele mogelijkheden!

De Veluwse Bron

Spa en Wellness
Viskweekweg 10

Een plek waar rust en ontspanning de boventoon voeren. Tijdens een dagje wellness bij de Veluwse Bron zal het u aan niets ontbreken. Relax in prachtige wellness- en saunafaciliteiten.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 20,00 p.n + upgrade kamer van € 6,00 p.n.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.38 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro