Fletcher Specials
dagen

In de Ooijpolder nabij Nijmegen incl. ontbijt en hoofdgerecht

Fletcher Hotel-Restaurant De Gelderse Poort
Ooij, Gelderland, Nederland bekijk op kaart
Verblijf 3 dagen in de Ooijpolder nabij Nijmegen incl. ontbijt en een hoofdgerecht

Net buiten Nijmegen in het gezellige dorpje Ooij, één van de groenste dorpen van Nederland, ligt het gemoedelijke Hotel-Restaurant De Gelderse Poort. Vanuit dit uitstekende hotel ontdek je het natuurgebied de Gelderse Poort. Dit gebied bevindt zich tussen Arnhem, Nijmegen en Emmerich en is een prachtig gebied om eindeloze fiets- en wandeltochten te maken. Geniet van de uiterwaarden van de Waal, oude steenfabrieken, vele ganzen en de wilde koninkpaarden. Reken er maar op dat dit een tocht wordt om nooit meer te vergeten! Hou je van shoppen? Bezoek dan Nijmegen of Arnhem. Hier kun je je hart ophalen aan talrijke leuke boetieks, musea en bezienswaardigheden! Terug in het hotel laat je je verrassen door een heerlijk hoofdgerecht in het sfeervolle à la carte restaurant.

Fletcher Specials
dagen

In de Ooijpolder nabij Nijmegen incl. ontbijt en hoofdgerecht

Fletcher Hotel-Restaurant De Gelderse Poort
Ooij, Gelderland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2 overnachtingen
  • 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x hoofdgerecht op de aankomstdag uit het Fletcher keuzemenu t.w.v. € 17,50 p.p.
  • Hotel gelegen in uniek natuurgebied de Ooijpolder
  • De perfecte uitvalsbasis voor het maken van fiets- en wandeltochten
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: ga winkelen in Arnhem of Nijmegen!
Mooiste plekken in de Ooijpolder:

Wandel door de Ooyse Schependom
Tijdens jouw verblijf in Fletcher Hotel-Restaurant De Gelderse Poort kan het natuurlijk niet ontbreken om de Ooijpolder te bezoeken. Ga hier heerlijk fietsen of maak een prachtige wandeling door het natuurgebied. Vanaf de Waalkade loop je direct de Ooyse Schependom binnen, waar de ontdekking van deze bijzondere belevenis begint. Via een speciale voetgangersbrug loop je ineens in de natuur. Hier vind je ook het Waalstrand met opvallend wit zand, waar je met mooi weer goed kunt relaxen en zwemmen.

Breng een bezoek aan de Bizonbaai
Wil jij nou ook de unieke dieren zien die leven in de Ooijpolder? Wandel dan zeker even langs de Bizonbaai. De Bizonbaai is een van de beste plekken om Konik paarden en Galloway runderen te ontmoeten. Rondom de Bizonbaai (een meer), die is ontstaan door zandwinning, vind je de grazers vaak terug. Tijdens de wandeling zal je ook de Waal passeren, wat het een van de mooiere wandelingen maakt.

Ga vogels spotten bij de Groenlanden
Ben jij nou een liefhebber van vogels, en wil je graag wat mooie plaatjes schieten? Breng dan zeker even een bezoekje aan de Groenlanen! Dit is een deel van het achterland van de Ooijpolder waar je heerlijk kunt wandelen. Maar het belangrijkste... je vind hier ook de vogelkijkhut! Deze kijkhut is speciaal gemaakt om de unieke vogels in het landschap te bewonderen, met uitzicht op het water. Je vindt het hutje aan de Langstraat, en je kunt er komen door middel van meerdere wandelroutes. Dit bied je een kans om bijzondere vogels als de havik, ijsvogel en boomvalk te spotten!

Fletcher Hotel-Restaurant De Gelderse Poort
Koningin Julianalaan 32,
Ooij, Nederland
Kaart
Koningin Julianalaan 32, Ooij, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het Fletcher Hotel-Restaurant de Gelderse Poort is gelegen in een uniek natuurgebied net buiten Nijmegen. De Ooijpolder ligt binnen handbereik, wat zich perfect leent voor het maken van mooie wandeltochten of fietstochten door het natuurgebied. Kom volledig tot rust op de smaakvol ingerichte kamers van het hotel, die over de benodigde faciliteiten beschikken. Denk hierbij aan een bureau, televisie, telefoon en een eigen badkamer met douche en toilet. In het restaurant van het hotel kun je genieten van culinaire hoogstandjes die bereidt worden met verse en smaakvolle ingrediënten. Bij mooi weer kun je op het terras of het dakterras nog nagenieten onder het genot van een glas wijn en een hapje. Natuurlijk wordt er elke ochtend een uitgebreid ontbijt geserveerd, om de dag goed mee te beginnen.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Fietsverhuur
Ja
Mindervalidekamers
Ja, op aanvraag
Hoogtepunten

Tivoli Amusementspark

Attractieparken
Oude Kleefsebaan 116

Gillen in de achtbaan, botsen in de botsauto's of ben je liever machinist? Het kan allemaal in Amusementspark Tivoli.

Museum het Valkhof

Musea
Kelfkensbos 59

Een kleurrijke collectie moderne kunst, een prachtige verzameling oude kunst en veel aandacht voor de roemruchte geschiedenis van Nijmegen met de Valkhofburcht van Karel de Grote.

Nationaal Fietsmuseum Velorama

Musea
Waalkade 107

Museum met een collectie fietsen van vroeger waarbij je echt kennis maakt met het ontstaan van de fiets

Stadhuis van Nijmegen

Bezienswaardigheden
Korte Nieuwstraat 6

Op een prominente plek aan de Burchtstraat, bevindt zich het historische stadhuis van Nijmegen. Het herbergt een groot aantal historische en modernere kunstwerken.

Sint-Stevenskerk

Bezienswaardigheden
Sint Stevenskerkhof 62

De Sint-Stevenskerk is de oudste kerk van Nijmegen. Doordat hij werd gebouwd op een iets hoger gelegen Hundisburg heuvel lijkt hij nog groter dan de werkelijke 71 meter.

Het Afrikamuseum

Musea
Postweg 6

Dit museum geeft een beeld van de rijke traditie en cultuur in verschillende bevolkingsgroepen in Afrika door middel van kunst en gebruiksvoorwerpen.

Mindervalidekamers

Ja, op aanvraag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

08.00 - 22.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro