Cruises
dagen

Te gekke combinatiereis Caïro en Nijlcruise incl. vluchten, ontbijt, diners en tours

Combinatie Caïro en Nijlcruise
Cairo, Giza, Egypte bekijk op kaart
Geniet van een 8-daagse onvergetelijke combinatiereis Caïro en Nijlcruise incl. vluchten, ontbijt, diners en tours

Dit beloofd een onvergetelijke vakantie te worden naar Egypte. Deze reis is gecombineerd met een Nijlcruise, hoe gaaf is dat! Vanaf Amsterdam vlieg je naar Caïro. Hier zal je de eerste twee nachten verblijven in een hotel. Er zijn maar weinig steden in de wereld die zó bruisen van leven en historie als Caïro. In Luxor zal je aan boord gaan van de Nijlcruise. De hele lengte van De Nijl wordt afgereisd, van Aswan tot Caïro. Tijdens deze reis zal je de mooiste plekken van Egypte ontdekken en bewonderen. Van millennia-oude tempels tot grote piramides tot het Egyptisch museum. Eén ding is zeker: een vakantie om nooit te vergeten!

Cruises
dagen

Te gekke combinatiereis Caïro en Nijlcruise incl. vluchten, ontbijt, diners en tours

Combinatie Caïro en Nijlcruise
Cairo, Giza, Egypte bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3 overnachtingen in Caïro
  • 4 overnachtingen in een 2-persoonshut op een Nijlcruise
  • Retourvlucht naar Caïro vanaf Amsterdam Schiphol Airport
  • Retourtransfers luchthaven – hotel (Caïro en Luxor)
  • Dagelijks uitgebreid ontbijt(buffet)
  • 4x lunch(buffet)
  • 4x diner(buffet)
  • Inclusief binnenlandse vlucht (Caïro – Luxor)
  • Inclusief binnenlandse vlucht (Aswan – Caïro)
  • Inclusief alle sightseeing tours zoals genoemd in de reisbeschrijving inclusief luxe vervoer
  • Inclusief twee flesjes mineraalwater per persoon tijdens sightseeing-dagtochten
  • Inclusief entreegelden
  • Inclusief Engels sprekende gids
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Hoe ziet de reis eruit?

Dag 1: aankomst Caïro
Je verblijft de komende 2 nachten in Hotel Movenpick Media City (of gelijkwaardige)

Vandaag is het dan zover, de vakantie kan beginnen! Je vliegt vandaag vanaf Amsterdam naar Caïro. Vanaf hier word je met de transfer naar het hotel gebracht. Hier geniet je van een heerlijke nachtrust om er vervolgens de volgende dag er vol voor te gaan!

Dag 2: Gizeh

Start de dag met een goed ontbijt. Er staat een drukke dag op de planning. Als eerst ga je naar Gizeh, hier bezoek je een van de wonderen van de antieke wereld. Namelijk de piramides van Gizeh en de sfinx. Vanaf hier ga je door naar het Egyptisch museum van Oudheden en bezoek je de citadel van Salah Eldin en de albasten moskee van Mohammad Ali. Je sluit de dag af bij de Khan El Khalili Bazaar.

Dag 3: Luxor - Nijlcruise
Je verblijft de komende 4 nachten in een 2-persoonshut op de Nijlcruise

Ook vandaag zal je de dag weer aftrappen met een lekker ontbijtje. Tijd om onvergetelijke herinneringen te maken! Je gaat met de transfer naar de binnenlandse luchthaven van Caïro voor de vlucht naar Luxor. In Luxor ga je aan boord van de Nijlcruise. Op het schip geniet je van een heerlijke lunch. Na de lunch bezoek je de oostelijke oever van Luxor; Karnak-tempels en Luxor-tempel. Eenmaal terug aan boord zal je aanschuiven voor het diner en kan je 's avonds genieten van de entertainment!

Dag 4: Luxor - Esna

Na een heerlijke nachtrust schuif je aan voor het ontbijt. Geniet van een lekkere bak koffie en maak je klaar voor een nieuwe dag! Je bezoekt vandaag de Westelijke Jordaanoever van Luxor: Vallei der Koningen, Hatshepsut-tempel en de Kolossen van Memnon. Eenmaal terug op het schip zal je doorvaren naar Esna. Aan boord geniet je weer van uitgebreide lunch en een goed diner!

Dag 5: Edfu - Kom Ombo

Onderweg naar Edfu kan je aanschuiven voor het ontbijt. In Edfu bezoek je de indrukwekkende Edfu Tempel. Vanuit Edfu vaar je door naar Kom Ombo. In de tussentijd kan je even lekker ontspannen en de lekkere gerechten van het lunch buffet proeven. In Kom Ombo breng je een bezoek aan de prachtige KomOmbo-Tempel. 's Avonds geniet je weer van een lekker diner buffet.

Dag 6: Aswan

Het schip zal vandaag vertrekken richting Aswan. Hier bezoek je de Hoge Dam, de Oude dam en de Tempel van Philae. Maar eerst is het tijd om de dag te starten met een lekker ontbijtje. Na Aswan vaar je op de Nijl door Felucca rond Kitchener's Island en Agha Khan Island. Je zal vandaag een folkloristische avondvoorstelling met Egyptische dansen bijwonen. Hoe leuk is dat?! Ook deze avond schuif je aan voor het diner en geniet je daarna onder het genot van een lekker drankje van entertainment.

Dag 7: Caïro
Je verblijft de komende nacht in Movenpick Media City (of gelijkwaardige)

Vandaag zit de Nijlcruise er alweer op. Je zal vandaag ontschepen en met de transfer naar de luchthaven gebracht worden. Vanaf hier vlieg je weer terug naar Caïro. Vanaf de luchthavenin Caïro word je weer naar het hotel gebracht.

Dag 8: naar huis

Na een prachtige week zit het er helaas weer op. Je geniet nog even van een lekker ontbijt en dan word je met de transfer naar de luchthaven van Caïro gebracht. Vanaf hier gaat je vlucht weer naar Amsterdam.

Let op: graag bij de reservering documentnummer/vervaldatum van het paspoort doorgeven

De foto van de Nijl Cruise is een voorbeeld, dit kan ook een ander gelijkwaardig schip zijn.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Combinatie Caïro en Nijlcruise
Sheraton Al Matar, El Nozha,
Cairo, Egypte
Kaart
Sheraton Al Matar, El Nozha, Cairo, Egypte
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Je zal tijdens deze combinatiereis de eerste drie nachten verblijven in het Hotel Movenpick Media City (of gelijkwaardig hotel). Dit hotel ligt op 15 minuten rijden van de Piramiden van Gizeh. De kamers beschikken over WiFi, airco en alle moderne voorzieningen. De overige vier nachten zal je verblijven op de Nijl Cruise in een 2-persoons hut.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Optionele kosten
  • Inreisvisumkosten voor Egypte, kunnen bij aankomst worden verkregen tegen een toeslag van USD 25 per persoon
Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

Exclusief:

  • Inreisvisumkosten voor Egypte, kunnen bij aankomst worden verkregen tegen een toeslag van USD 25 per persoon
  • Persoonlijke uitgaven en maaltijden anders dan vermeld in het reisschema
  • PCR-test indien nodig bij vertrek

Let op: graag bij de reservering documentnummer/vervaldatum van het paspoort doorgeven

Inchecken

Vanaf uur.

Uitchecken

Tot uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro