Sauerland
dagen

Geniet in Bödefeld in het prachtige Sauerland

Pension Hunaustuben
Bödefeld, Nordrhein-Westfalen, Duitsland bekijk op kaart
3, 4 of 5 dagen in Bödefeld tussen de heuvels van Sauerland incl. ontbijt en vele extra's!

Ontdek één van de mooiste vakantiegebieden van Duitsland: het Sauerland. In slechts een paar uur rijden bevind je je in een totaal andere omgeving. Je vindt hier prachtige natuur bestaande uit middelgebergte, bossen, beken en rivieren. Een waar genot voor iedere natuurliefhebber. Het Pension ligt in Bödefeld, een karakteristiek dorp dat grotendeels bestaat uit prachtige vakwerkhuizen. Verken hier de gezellige straatjes en ervaar de Duitse gastvrijheid. Struin door de leuke winkeltjes en strijk bij mooi weer neer op een terrasje. Eén van de bijzondere bezienswaardigheden in het dorp is de 'zwarte hand'. In de toren van de parochiekerk St. Cosmas is in 1722 een gemummificeerde hand van een meisje gevonden. Rondom deze hand zijn vele legendes ontstaan. Wil je even heel wat anders doen of lekker tot rust komen? Verken dan de prachtige omliggende natuur. Het gebied biedt je alle seizoenen de mogelijkheid om eropuit te gaan. Zo kun je in het voorjaar bijvoorbeeld een route over de vele fietspaden uitstippelen of heerlijk gaan wandelen. In het najaar zijn er tal van wintersportactiviteiten in de omgeving te vinden. Je hoeft je hier dus geen moment te vervelen.

Sauerland
dagen

Geniet in Bödefeld in het prachtige Sauerland

Pension Hunaustuben
Bödefeld, Nordrhein-Westfalen, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3 of 4 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Hotel op Zoover beoordeeld met een 8,6!
  • Inclusief Sauerland Card (gratis reizen met openbaar vervoer en meer!)
  • Het pension heeft Nederlands sprekende eigenaren
  • Hotel beschikt over een afgesloten fietsenstalling
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
Let op:

Gedurende de coronacrisis is het restaurant helaas gesloten. In plaats van het ontbijtbuffet wordt er een alternatief ontbijt aangeboden.

Het pension

Met dit arrangement verblijf je in het top beoordeelde Pension Hunaustuben. Dit gezellige familiepension wordt gerund door Nederlands sprekende eigenaren en biedt kans op een onvergetelijke vakantie. Wat dit pension bijzonder maakt, is de zorg waarmee gasten worden bedient. Of je nu last hebt van allergieën of bijvoorbeeld een speciaal dieet moet volgen, alles wordt in staat gesteld om je verblijf tot een waar genot te maken. Zo geniet je bijvoorbeeld iedere ochtend van een heerlijk ontbijtbuffet met verse, biologische streekproducten en broodjes van de bakker om de hoek. Op deze manier begin je de dag goed om de omgeving te gaan verkennen.

Pension Hunaustuben
Hunaustraße 21,
Bödefeld, Duitsland
Kaart
Hunaustraße 21, Bödefeld, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Pension Hunaustuben is idyllisch gelegen in het dorpje Bödefeld. Dit familiepension wordt gerund door Nederlandse eigenaren. Zij doen alles om gasten een onvergetelijke tijd te bezorgen. Met volle overtuiging wordt aandacht besteed aan een huiselijke en welkome sfeer. Zo krijg je bij het ontbijt en in het restaurant verse, biologische streekproducten aangeboden. Maar ook met persoonlijke wensen op het gebied van allergieën en diëten wordt zoveel mogelijk rekening gehouden. Dit pension biedt iedereen de kans om zonder zorgen te kunnen genieten. De kamer waarin je verblijft beschikt over een televisie en een zithoek. Je hebt tevens de beschikking over een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel. Je kunt de auto gratis parkeren op de parkeerplaats van het hotel en je fiets kan in de afgesloten fietsenstalling geplaatst worden.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Toilet
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Bagage-opslag
Ja
Fiets- en wandelroutes
Ja
Mindervalidekamers
Nee
Fietsenstalling
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Zomerrodelbaan Winterberg

Outdooractiviteiten
Kapperundweg

Bij deze activiteit word je in een slee op wieltjes omhoog getrokken, waarna je aan een avontuurlijke afdaling begint. Je kunt de snelheid bepalen met het gashendel op de slee.

Marsberg

Bezienswaardigheden, Steden
Marsberg

Marsberg ligt in een schitterend natuurgebied in Sauerland. Verken de omgeving en het landschap met de verschillende wandel- en fietspaden die zich in en rondom Marsberg bevinden.

Bad Fredeburg

Steden, Natuur & Parken, Spa en Wellness
Auf Der Burg 9A

Behalve een luchtkuuroord is Bad Fredeburg ook een Kneippheilbad. Je kunt er activiteiten beoefenen, maar er zijn ook verschillende zwembaden met saunavoorzieningen.

Warsteiner Brouwerij

Wijngaard / bierbrouwerij
Zu Hause Im Waldpark 10

De Warsteiner Brouwerij is één van de grootste zelfstandige brouwerijen in Duitsland. Het boegbeeld is het merk Warsteiner, één van de meest toonaangevende premium pilseners.

Zoutgrotten

Bezienswaardigheden
Im Orketal 33

Wie denkt dat zout vrijwel alleen gebruikt wordt in eten en als bestrijdingsmiddel tegen gladheid die moet eens een kijkje gaan nemen in de zoutgrotten van Winterberg.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Belangrijke informatie

Let op:
In een aantal Duitse steden is het verplicht de auto van een milieusticker te voorzien. Rijd je door een Umweltzone zonder sticker, dan loop je het risico op een boete. Niet alle auto's komen in aanmerking voor een milieusticker. Raadpleeg voor het reserveren deze link.

Mindervalidekamers

Nee

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

07:00 - 20:00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro