Veluwe
dagen

Verblijf bij Arnhem en N.P. De Hoge Veluwe incl. ontbijt en 3-gangendiner

Hotel Gieling
Duiven, Gelderland, Nederland bekijk op kaart
3 dagen genieten in natuurrijke omgeving nabij Arnhem en N.P. De Hoge Veluwe incl. diner

Hotel Gieling Duiven is een charmant 3*-hotel in Duiven nabij Arnhem. Het hotel biedt gezellige kamers met een eigen badkamer. Alle kamers hebben verduisteringsgordijnen, zodat je uitgerust de mooie omgeving kunt bekijken. Duiven kent een aantal unieke landschappelijke en cultuurhistorische waarden, zoals het natuurgebied Loowaard en de gelijknamige havezate. Verder staat Duiven bekend om zijn woonboulevard met de Makro, Ikea en de Intratuin. Daarnaast grenst Duiven aan het mooie Montferland direct aan de Duitse grens. Montferland wordt gekenmerkt door haar bijzondere bosgebied. Door de afwisselende landschappen op een betrekkelijk kleine schaal is dit één van de mooiste gebieden van Nederland. Maar ook een uitstapje naar het Nationaal Park de Hoge Veluwe is zo gemaakt. In nog geen 20 minuten rijden ben je al in dit prachtige natuurgebied. In dit 5500 hectare grote landschap van bos, heide en vennen kun je eindeloos ronddwalen. In het park bevindt zich tevens het Openluchtmuseum en ook het Kröller-Müller Museum met moderne kunst en de beeldentuin is er te vinden. De binnenstad van Arnhem ligt op ca. 15 minuten rijden van het hotel. Hier vind je een breed aanbod van winkels van bekende modemerken en diverse gezellige bars en restaurantjes.

Veluwe
dagen

Verblijf bij Arnhem en N.P. De Hoge Veluwe incl. ontbijt en 3-gangendiner

Hotel Gieling
Duiven, Gelderland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2 overnachtingen incl. uitgebreid ontbijt
  • 1 x 3-gangenmenu op de dag van aankomst t.w.v. € 27,50 p.p.
  • Mogelijkheid om fietsen te huren bij het hotel (tegen betaling)
  • Ontdek de vele fiets- en wandelroutes
  • Gratis parkeren bij het hotel
  • Gratis gebruik van Wi-Fi
Hotel Gieling
Nieuwgraaf 4,
Duiven, Nederland
Kaart
Nieuwgraaf 4, Duiven, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel Gieling Duiven is een charmant drie-sterrenhotel in Duiven nabij Arnhem. Geniet hier van de vriendelijke sfeer. Het hotel biedt gezellige kamers met een eigen badkamer. De kamers van Hotel Gieling beschikken over een televisie, telefoon, airconditioning, een zithoek en een badkamer met een wastafel, douche en een toilet. Ook heb je op de kamer gratis Wi-Fi. Voor een hapje en een drankje ga je naar het restaurant van het hotel. Bestel hier van de kaart of kies voor het dagelijks wisselende dagmenu. Later op de avond geniet je nog na aan de bar waar je speciaal bieren en andere heerlijke drankjes vindt.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 20,00 p.n.
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Lift
Nee
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Fietsverhuur
Ja
Mindervalidekamers
Nee
Terras
Ja
Hoogtepunten

Kerstshow Intratuin Duiven

Bezienswaardigheden
Lithograaf 1

Elk jaar is het weer een feestje: de kerstshow in Duiven. De Intratuin wordt omgebouwd naar waar Kerstparadijs. Bewonder het dit jaar met eigen ogen!

Arnhem

Musea, Shoppen, Steden
Arnhem

Deze bruisende stad heeft veel te bieden voor jong en oud. Urenlang winkelen in de binnenstad, lekker uitgaan of genieten van spectaculaire natuur in één van de vele stadsparken!

Nederlands Openluchtmuseum

Bezienswaardigheden, Musea
Hoeferlaan 4

Beleef de Nederlandse geschiedenis van hunebed tot heden. Loop tussen de spectaculaire 'filmsets' door en ontdek jouw geschiedenis aan de hand van digitale media en authentieke, historische objecten.

Koninklijke Burgers' Zoo

Dierentuinen en aquaria
Antoon Van Hooffplein 1

Duik in de grootste Ocean van Nederland met 8 miljoen liter water en verschillende soorten haaien. Loop door de grootste overdekte Bush en waan je in het regenwoud. Deze dierentuin is een ware beleving!

Nationaal Park de Hoge Veluwe

Musea, Outdooractiviteiten, Cultuur
Houtkampweg 13

Nationaal Park de Hoge Veluwe is een natuurpark in de provincie Gelderland, gesticht in 1935. Het park biedt natuur, kunst en historie. Hierbij is het mogelijk om het landschap te ontdekken per fiets of te voet.

Nationaal Park Veluwezoom

Natuur & Parken
Heuvenseweg 6A

Het oudste Nationale Park van Nederland, hoge toppen zoals de Posbank, eindeloze heidevelden, wild spotten en duizelingwekkende haarspeldbochten. Maar ook: gezellige dorpen, imposante landgoederen en de kronkelende rivier de IJssel. Genoeg te ontdekken en beleven.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 20,00 p.n.

Mindervalidekamers

Nee

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

06:00 - 22:00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro